Nyheder / News

Retshjælpen er midlertidigt lukket for personligt fremmøde på grund af Corona epidemien. Retshjælpens telefon besvares heller ikke.

 

Det vil ikke være muligt at møde fysisk op i eller ringe til Retshjælpen.

Henvendelser om nye sager kan ikke forventes besvaret.

 

Retshjælpens medarbejdere foretager absolut nødvendig sagsbehandling i hastende, igangværende sager pr. mail og telefon.

 

Ved henvendelse på e-mail bedes man anføre journalnummer i emnefeltet.

Kontakt os

Københavns Retshjælp

Stormgade 20, 1. sal

1555 København V

Telefon 33 11 06 78

Mail: mail@retshjaelpen.dk

Mandag-torsdag kl. 18.30-21.00
Fredag kl. 18.30-20.00

Telefontid mellem kl. 18.30 - 20:30

Klik her for at se, hvornår vi har lukket.

Bemærk!

 

  • Hav dit sundhedskort og alle relevante papirer parat, så vi kan rådgive dig allerede i første møde.

 

  • Hav også dit NemID klar. Vi har ofte brug for, at du kan åbne adgang til dine data med NemID.

  • Hvis du har været i Retshjælpen før, så husk altid at komme på den ugedag/ aften, som du hører til på (det står på dit klientkort) - ellers bliver du sendt hjem igen. Dette gælder uden undtagelser, og også selv om det er en helt ny sag. På den måde taler du altid med de samme rådgivere, og vi sikrer, at rådgivningen bliver så effektiv som muligt.

 

  • Forbered dig på ventetid. Alle bliver rådgivet samme aften, og vi vil gerne hjælpe alle, så godt vi kan - men vi ved aldrig, hvor mange der kommer.

 

  • Vær opmærksom på, at der er ekstra travlt tidligt på aftenen, hvis du ringer til os. Vi betjener først de klienter, som er mødt op personligt - derefter ringer vi de øvrige klienter op. Derfor kan det godt blive sent. Bemærk, at selv i telefontiden kan det til tider være vanskeligt at komme igennem. Det er ikke fordi, vi ikke rigtigt gerne vil tale med jer, men fordi vores reception både skal besvare telefoner og betjene de mange klienter, som vælger at henvende sig personligt.

  • Retshjælpens lokaler er beliggende på 1. og 2. sal. Kørestolsbrugere og stærkt gangbesværede kan få hjælp til at benytte elevator. Man skal dog selv have en medhjælper med, da Retshjælpens personale normalt ikke kan forlade lokalerne. Der skal rettes henvendelse i skranken på 1. sal for at få adgang til elevatoren.

Hvem kan vi hjælpe?

 

Københavns Retshjælp yder gratis bistand til enhver borger, uanset nationalitet, også selvom du ikke bor i København eller i Danmark. Omfanget af vores hjælp er dog afhængig af husstandens indkomst.

 

Vi foretrækker, at du henvender dig til os personligt, men på grund af corona yder Retshjælpen for tiden kun  rådgivning via telefon.

Hvad kan vi hjælpe med?

 

Vi kan hjælpe med langt de fleste juridiske problemstillinger og rådgiver indenfor næsten alle retsområder med nogle få undtagelser.

 

Retshjælpen fungerer som et advokat-kontor, der blot er gratis. Du bliver tilknyttet en fast rådgiver, og i de fleste sager bistår vi dig, til sagen er afsluttet.

© 2015 Københavns Retshjælp

Follow us:

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Københavns Retshjælp